مفاهیم همایش «حقوق ملت و آزادی های مشروع در منظومه فکری حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای» باید به نظام تعلیم و تربیت وارد شود
به گزارش مرکز رسانه پژوهشکده شورای نگهبان، دکتر طهرانچی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی در نشست تبیین «همایش بینالمللی حقوق ملت و آزادیهای مشروع در منظومه فکری حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدظلهالعالی)» که با حضور دکتر کدخدایی، رییس ستاد برگزاری همایش و مدیران ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، با بیان اینکه خوشبختانه ما در دورانی زندگی میکنیم که خداوند نعمت بزرگ زیستن در سایه ولایت مقام معظم رهبری را به ما عطا کرده است، گفت: ما باید شکرگزار این نعمت بزرگ باشیم. شکر نعمت به شناخت نعمت است و در شناخت نعمت نباید صرفا به ظاهر بسنده کرد بلکه باید از لحاظ مبنایی در همه ارکان جامعه به آن پرداخت.
وی با تاکید بر اینکه زعامت مقام معظم رهبری برای کشور ما در این مقطع از تاریخ در جهان نکات بسیار خاصی دارد که باید قدر آن را شناخت و دانست، گفت: خدا را شاکریم که شناخت منظومه فکری مقام معظم رهبری در جامعه علمی و مدنی ما با برگزاری این همایش در حال انجام است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه غرب به سنتهای خود زینت میدهد، اظهار کرد: غرب برای مفاهیم خود -که معمولا آن ها را جعل می کند - عناوین درست به کار میبرد و آنها را زینت میدهد در صورتی که پشت این مفاهیم و باطن آنها سلطه شیطانی وجود دارد. در واقع این زینت باعث فریب میشود و اجازه نمیدهد انسان اصل موضوع را تشخیص دهد.
وی ادامه داد: ما دراین زمینه بسیار کوتاهی کردیم و سنتها و اصول و داراییهای که داریم را خوب آرایش نکردیم و به جامعه ارائه ندادیم. لازم است در این زمینه دانشگاه وارد عمل شده و به جد فعالیت کند.
دکتر طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی تمام توان خود را به کار میبرد تا همایش حقوق ملت و آزادی های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای تنها در حد یک همایش باقی نمانده و موضوعات و مفاهیم آن استمرار پیدا کند، افزود: اگر کاری وارد نظام مدرسه و نظام تعلیم و تربیت نشود آن کار ابتر می ماند و ما باید با تمام توان مفاهیم این همایش را به نظام تعلیم و تربیت و مدرسه وارد کرده و دانش ضمنی و دانشی که در سطح جامعه وجود دارد را به دانش مستند تبدیل کنیم و این دانش مستند را در جامعه جاری و ساری کنیم.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: توجه به یک مثال در این زمینه اهمیت دارد و آن این است که در دوره صفویه دو موضوع «فلسفه ملاصدرایی» و «فیزیک معماری شیخ بهایی»وجود داشت؛ فیزیک معماری شیخ بهایی چون به مدرسه نیامد، ادامه پیدا نکرد اما فلسفه ملاصدرایی به مدرسه راه پیدا کرد و ادامهدار شد و شاگردان بعدی را تربیت کرد . پس اگر ما به دنبال بسط و گسترش منظومه فکری مقام معظم رهبری هستیم باید آن را مدیریت دانش کنیم و این مدیریت دانش یک بخش آن ورود در نظام مدرسهای است.
دکتر طهرانچی با بیان اینکه به موازات فعالیتهای گروههای کشوری در دانشگاه آزاد اسلامی دانشکدههای موضوعی نیز وجود دارند که ماموریت دارند نظام فناوری را رشد دهند، گفت: منظومه فکری مقام معظم رهبری بخشی از فناوری نرم ماست و باید در دانشکده های موضوعی نیز به این موضوع با توجه به درک ایشان، حضور ایشان و تعامل ایشان با پدیدههای جهانی در بیش از سه دهه به عنوان کسی که فقط اندیشمند نبودهاند بلکه یک اندیشمند در صحنه بوده اند، پرداخته شود.
گفتنی است «همایش بینالمللی حقوق ملت و آزادیهای مشروع در منظومه فکری حضرت آیتالله العظمی خامنهای(مدظلهالعالی)، ۱۲ آذرماه ۱۴۰۴ همزمان با روز ملی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد.