پژوهشکده شورای نگهبان با همکاری شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار می‌کند

بیست و سومین کرسی‌ نظریه‌پردازی، نقد و مناظره پژوهشکده شورای نگهبان با موضوع « الزام به رعایت اخلاق و مشورت در اندیشه دینی؛ مبنای قدرت نرم در حکومت اسلامی‌» برگزار می‌شود.

کرسی ترویجی با موضوع الزام به رعایت اخلاق و مشورت در اندیشه دینی؛ مبنای قدرت نرم در حکومت اسلامیبه گزارش مرکز رسانه پژوهشکده شورای نگهبان، کرسی‌ نظریه پردازی، نقد و مناظره با موضوع « الزام به رعایت اخلاق و مشورت در اندیشه دینی؛ مبنای قدرت نرم در حکومت اسلامی» با ارائه دکتر علی بهادری جهرمی(عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس) و نقد دکتر حسن خسروی(عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور)و دکتر حسین جوان‌آراسته(عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه) برگزار می‌شود.

گفتنی است این کرسی ترویجی در روز دوشنبه 11تیر‌ماه ۱۴۰3 از ساعت 15 در محل خانه موزه شهید بهشتی(ره) به نشانی خیابان شریعتی، قلهک، خیابان مسعود، خیابان شهید مطهری، کوچه شهید بهشتی، شماره ۱۲، خانه موزه شهید بهشتی(ره) برگزار می شود و همچنین علاقه‌مندان می‌توانند به صورت مجازی از طریق آدرس  https://www.skyroom.online/ch/shora-rc.ir/law  به صورت میهمان در  این نشست شرکت کنند.

لازم به ذکر است پژوهشکده شورای نگهبان برای حاضران در نشست گواهی رسمی حضور صادر خواهد کرد.