در راستای برگزاری سلسله نشست‌های علمی «هوش مصنوعی و حقوق اساسی» صورت می‌گیرد

برگزاری نشست علمی «هوش مصنوعی و قانونگذاری» در پژوهشکده شورای نگهبان

سلسله نشست‌های «هوش مصنوعی و حقوق اساسی» به همت پژوهشکده شورای نگهبان برگزار می‌شود و سومین نشست از این سلسله نشست‌ها به موضوع هوش مصنوعی و قانون‌گذاری اختصاص خواهد داشت.

برگزاری نشست علمی «هوش مصنوعی و قانونگذاری» در پژوهشکده شورای نگهبان

به گزارش مرکز رسانه پژوهشکده شورای نگهبان، سومین نشست از سلسله نشست‌های علمی «هوش مصنوعی و حقوق اساسی» با موضوع «هوش مصنوعی و قانون‌گذاری» توسط پژوهشکده شورای نگهبان برگزار می شود و خانم دکتر مهرنوش اباذری، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران؛ خانم دکتر زهرا تخشید، عضو هیئت علمی دانشگاه دنور و آقای ایمان اکبری، پژوهشگر دفتر حکمرانی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در این نشست درباره کاربست هوش مصنوعی در فرایند قانونگذاری و چالش‌های فراروی آن سخنرانی خواهند کرد و دبیری علمی نشست را محمدمهدی همتی‌فقیه، دانشجوی دکتری حقوق عمومی دانشگاه شهید بهشتی برعهده خواهد داشت.

گفتنی است این نشست روز دوشنبه 23 مهرماه 1403 از ساعت 15:30 در محل پژوهشکده شورای نگهبان به نشانی خیابان شهید بهشتی، خیابان سرافراز، کوچه پنجم، پلاک 11 برگزار می‌شود.

لینک ثبت‌نام: