پژوهشکده شورای نگهبان با همکاری شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار می‌کند

کرسی ترویجی با موضوع نگرش نظام‌مند به قانون اساسی مبتنی بر الگوهای انسجام متن

بیست ویکمین کرسی‌ نظریه‌پردازی، نقد و مناظره پژوهشکده شورای نگهبان با موضوع « نگرش نظام‌مند به قانون اساسی مبتنی بر الگوهای انسجام متن » برگزار می‌شود.

نگرش نظام‌مند به قانون اساسی مبتنی بر الگوهای انسجام متن

به گزارش مرکز رسانه پژوهشکده شورای نگهبان، کرسی‌ نظریه پردازی، نقد و مناظره با موضوع « نگرش نظام‌مند به قانون اساسی مبتنی بر الگوهای انسجام متن » با ارائه علی آریان نژاد، پژوهشگر پژوهشکده شورای نگهبان و نقد دکتر محمد بهادری جهرمی،عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس و دکتر احمد دیلمی،عضو هیئت علمی دانشگاه قم برگزار می‌شود.

گفتنی است این کرسی ترویجی در روز سه‌شنبه 18 اردیبهشت‌ماه ۱۴۰3 از ساعت 15 به صورت مجازی برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق آدرس https://www.skyroom.online/ch/shora-rc.ir/law به صورت میهمان در نشست شرکت کنند.

لازم به ذکر است پژوهشکده شورای نگهبان برای حاضران در نشست گواهی رسمی حضور صادر خواهد کرد.