پژوهشکده شورای نگهبان با همکاری باشگاه حقوق اساسی برگزار می‌کند:

کارگاه آموزشی بررسی اسناد حقوقی

پژوهشکده شورای نگهبان در ادامه برگزاری کارگاه‌های آموزشی«کارگاه اموزشی بررسی اسناد حقوقی» را با همکاری باشگاه حقوق اساسی برگزار می‌کند.

به گزارش مرکز رسانه پژوهشکده شورای نگهبان، علاقه‌مندان به شرکت در این کارگاه آموزشی که مدرس آن دکتر محمدرضا اصغری شورستانی(عضو هئیت علمی دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری) است تا 28 شهریورماه1402 فرصت ثبت نام دارند و زمان برگزاری کارگاه نیز از ساعت 14 تا 18 روز پنج شنبه ۳۰ شهریور خواهد بود.

کارگاه آموزشی بررسی اسناد حقوقی

براساس این گزارش کارگاه آموزشی یادشده به صورت حضوری در پژوهشکده شورای نگهبان برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند به صورت مجازی نیز در این کارگاه شرکت کنند.

لازم به ذکر است پژوهشکده شورای نگهبان به حاضران در این کارگاه آموزشی گواهی‌نامه معتبر علمی اعطا خواهد کرد.

نشانی پژوهشکده شورای نگهبان: خیابان شهید بهشتی، خیابان سرافراز، کوچه پنجم پلاک ۱۱، پژوهشکده شورای نگهبان

لینک ثبت نام در این کارگاه آموزشی:

yun.ir/faffq3