پژوهشکده شورای نگهبان برگزار کرد:
پژوهشکده شورای نگهبان در ادامه نشست‌های علمی در حوزه حقوق اساسی، وبینار بین المللی تخصصی حقوقی با عنوان «نظارت اساسی و نقش اصول اسلامی در نظام حقوقی پاکستان» را برگزار کرد.
مشخصات

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده شورای نگهبان در این وبینار بین المللی که روز یک‌شنبه ششم آذر با حضور دکتر مشتاق قاضی پیشین دیوان عالی پاکستان و رییس دانشکده حقوق دانشگاه میرپور پاکستان و محمد هادی همدانی، وکیل دیوان عالی پاکستان و با مدیریت مهدی ابراهیمی،پژوهشگر پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد، دکتر مشتاق توضیحاتی درباره نظام حقوقی پاکستان و قوای حاکم بر آن ارائه کرد و به تبیین نقش تاثیرگذار اسلام و اسلامیت قوانین و سازکار تحقق این مساله از طریق شورای عقیدتی اسلامی و دادگاه فدرال شریعت پرداخت.

در ادامه این نشست همدانی، وکیل دیوان عالی پاکستان در خصوص حفظ جایگاه قانون اساسی و مصونیت حریم این قانون مطالبی را مطرح کرد.

ویژگی‌های ساختار نظارت شرعی کنونی و نحوه مداخله در قوانین مغایر اسلام موضوعات دیگری بود که در این نشست علمی به ان پرداخته شد.

مشروح مطالب مطرح شده در این وبینار به زودی در پایگاه اطلاع‌رسانی پژوهشکده شورای نگهبان منتشر خواهد شد.

گزارش خطا
نام: